Produktsikkerhet

De ulike alternativene under Produktsikkerhet hjelper deg å sikre Norton-produktet. Det beskytter Norton-produktet mot uautorisert tilgang. Du kan også bruke dem til å beskytte produktinnstillingene med et passord.

Velg mellom følgende alternativer:

Tilgang til innstillinger for brukere uten administratorrettigheter

Med denne funksjonen trenger ikke brukeren å ha administratorrettigheter for å kunne bruke alle alternativene i vinduet Innstillinger.

Dette alternativet er som standard deaktivert. Du må logge på datamaskinen som en administrator for å kunne aktivere dette alternativet. Du har ikke tilgang til Innstillinger -vinduet dersom Innstillinger -vinduet er åpnet med en annen brukerkonto på datamaskinen.

Norton manipuleringsbeskyttelse

Beskytter Norton-produktet mot angrep eller endringer fra ukjente, mistenkelige eller truende programmer.

Innstillinger for passordbeskyttelse

Beskytter innstillingene for Norton 360 Online med et passord.

Dette beskytter produktinnstillingene mot uautorisert tilgang. Passordet må være på mellom 8 og 256 tegn. Dette alternativet er som standard deaktivert.

Du må angi passordet hver gang du vil vise eller konfigurere produktinnstillingene, og for å slå beskyttelsesfunksjoner av og på.

Hvis du allikevel glemmer passordet for innstillingene, kan du tilbakestille det i vinduet som vises når du velger å avinstallere Norton 360 Online. Du trenger ikke å avinstallere produktet for å tilbakestille passordet. Du kan tilbakestille passordet med alternativet for å tilbakestille passord i vinduet med avinstalleringsalternativer. Dette alternativet vises kun i vinduet med avinstalleringsalternativer hvis du har et passord for innstillinger. Du kan angi et nytt passord etter at du har skrevet inn de tilfeldig genererte tegnene som vises i dialogboksen for tilbakestilling av passord.

Du kan slå av Innstillinger for passordbeskyttelse hvis du ikke vil ha passordbeskyttelse for Norton 360 Online-innstillingene mer.

Overvåking av produkttilstand

Gjør at du kan overvåke eller ignorere beskyttelsesstatusen for antivirus, brannmur, identitetsbeskyttelse og diverse funksjoner i Norton 360 Online.

Du kan merke av eller fjerne merkingen av alternativet, avhengig av om du vil henholdsvis overvåke eller ignorere en funksjon.

Om å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

Om Norton manipuleringsbeskyttelse

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15462176_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011