Norton fellesskapsovervåkning

Norton fellesskapsovervåkning henter inn informasjon om nye, potensielle sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen din, og sender informasjonen til Symantec for analyse. Symantec analyserer disse dataene for å identifisere nye sikkerhetstrusler og hvor de kommer fra. Ved å ta del i Norton fellesskapsovervåkning hjelper du Symantec med å forbedre tiltakene mot sikkerhetsrisikoer og trusler.

Når Norton 360 Online oppdager en sikkerhetsrisiko, bruker det Norton fellesskapsovervåkning til å sende webområdeinformasjon til Symantec. Alle webområde-URLene du besøkte før faren ble oppdaget, sendes til Symantec for vurdering. Symantec ser gjennom URL-listen for å avgjøre hvilke webområder som kan ha forårsaket infeksjonen. Innsendelsene hjelper Symantec å analysere kjøring, planlegging og effektivitet for Norton-spesifikke oppgaver og innstillinger på datamaskinen. Ingen opplysninger som kan knyttes til en bestemt person, sendes til Symantec. Norton-funksjoner som Norton Insight og Insight Network, bruker den analyserte informasjonen fra Symantec.

Med alternativet Detaljert feildatainnsamling under Norton fellesskapsovervåking kan du tillate eller avvise flere detaljerte datainnsendelser. De detaljerte dataene varierer, avhengig av hvilke Norton-feil og -komponenter det er snakk om. Du kan bruke alternativene Alltid, Aldri og Spør meg til å konfigurere innsendelsene.

Norton fellesskapsovervåkning henter og sender inn følgende typer opplysninger:

• Påvist skadelig programvare, som PE-filer (portable executable) og kjørende prosesser

• URLer som produktet anser som bedragerske

• Alle URLene du besøkte før risikoen ble oppdaget

• Programmer og prosesser som kjører ofte på datamaskinen og under oppdagelse av sikkerhetsrisikoer

• Eksempler på responsen som datamaskinen sender til potensielle sikkerhetsrisikoer

• Generell systeminformasjon og ytelsesegenskaper fra datamaskinen

• Generell informasjon om datamaskinen, som innstillinger for inaktivitet, hvilemodus og skjermsparer

Hvis du ikke ønsker å sende inn risikoinformasjon til Symantec, kan du slå av alternativet Norton fellesskapsovervåkning.

Du kan bruke vinduet Sikkerhetslogg til å se hva som har blitt sendt inn til Symantec.

Om Norton fellesskapsovervåkning

Slå Norton fellesskapsovervåkning av og på

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15462173_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011