Legg til e-postadresse

Bruk dialogboksen Legg til e-postadresse til å legge til en e-postadresse på listen Utelatelser fra adressebok. Sørg for at du skriver inn e-postadressen på korrekt måte.

Bruk følgende tekstbokser til å angi opplysningene:

Navn

Angi et navn på e-postadressen, slik at du enkelt kan gjenkjenne den.

Adresse (obligatorisk)

Angi en e-postadresse som du ikke ønsker å importere fra adresseboken til det støttede e-postprogrammet.

Når du legger til en e-postadresse til listen Utelatelser fra adressebok, importerer ikke Norton AntiSpam automatisk adressen inn i tillatelseslisten eller blokkeringslisten.

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Stille inn Utelatelser fra adressebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457381_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/08/2011