Utelatelser fra adressebok

Når du legger til en e-postadresse på listen Utelatelser fra adressebok, importerer ikke Norton AntiSpam adressen inn i tillatelseslisten eller blokkeringslisten. Hvis du sletter en e-postadresse fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger Norton AntiSpam automatisk til adressen i Utelatelser fra adressebok-listen. Hvis du sletter en e-postadresse som du har lagt til manuelt, fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger ikke Norton AntiSpam automatisk til adressen i Utelatelser fra adressebok-listen.

Du kan ikke legge til domenenavn i Utelatelser fra adressebok-listen. Når du sletter et domenenavn fra tillatelseslisten eller blokkeringslisten, legger ikke Norton AntiSpam til domenenavnet i Utelatelser fra adressebok-listen.

Bruk alternativet Utelatelser fra adressebok før du importerer adresseboken. Legg til alle e-postadresser du ikke ønsker å importere fra det støttede e-postprogrammets adressebok, i dialogboksen Utelatelser fra adressebok.

Du kan bruke følgende alternativer i Utelatelser fra adressebok :

Legg til

Skriv inn e-postadressen du ikke ønsker at Norton AntiSpam skal importere fra adresseboken.

Du kan også skrive inn det beskrivende navnet for e-postadressen, slik at den lett kan kjennes igjen.

Rediger

Endre en e-postadresse eller det beskrivende navnet som tilhører e-postadressen du la til i Utelatelser fra adressebok -listen.

Fjern

Slett en e-postadresse fra Utelatelser fra adressebok -listen.

Hvis du sletter adressen fra Utelatelser fra adressebok -listen og deretter importerer adresseboken, blir adressen lagt til tillatelseslisten eller blokkeringslisten.

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Stille inn Utelatelser fra adressebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457380_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013