Legg til e-postadresse

Bruk dialogboksen Legg til e-postadresse til å legge til en e-postadresse eller et domene (for eksempel symantec.com) i blokkeringslisten. Du kan oppgi ugyldige e-postadresser på blokkeringslisten.

Du får følgende alternativer:

Adressetype

Angi om du ønsker å legge til en e-postadresse eller et domene.

Navn

Angi et navn til e-postadressen eller domenet, slik at du enkelt kan gjenkjenne adressen.

Adresse (obligatorisk)

Angi en e-postadresse eller et domenenavn som skal tas med i listen.

Hvis du legger til et domenenavn, skriver du inn adressen til domenet (for eksempel symantec.com).

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Identifisere avsendere av spam

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457379_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 10/02/2011