Virussøk i e-post

Norton 360 Online konfigurerer automatisk e-postprogrammet slik at det beskyttes mot virus og andre sikkerhetstrusler. Du kan få e-postsøket til å søke gjennom all innkommende og utgående e-post. Datamaskinen beskyttes mot virus sendt til deg av andre når innkommende e-post gjennomsøkes. Ved å gjennomsøke utgående e-post, sikrer du at du ikke videresender virus eller ormer til andre. Slik beskytter Norton 360 Online datamaskinen mot trusler mottatt via e-postvedlegg.

Norton 360 Online støtter alle e-postprogrammer som bruker kommunikasjonsprotokollene POP3 eller SMTP.

Om Norton AntiSpam

Om innstillinger for søk og risikoer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457370_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 19/10/2011