Virussøk i e-post

Norton Business Suite konfigurerer automatisk e-postprogrammet slik at det beskyttes mot virus og andre sikkerhetstrusler. Du kan få e-postsøket til å søke gjennom all innkommende og utgående e-post. Datamaskinen beskyttes mot virus sendt til deg av andre når innkommende e-post gjennomsøkes. Ved å gjennomsøke utgående e-post, sikrer du at du ikke videresender virus eller ormer til andre. Slik beskytter Norton Business Suite datamaskinen mot trusler mottatt via e-postvedlegg.

Denne funksjonen fungerer ikke hvis e-postporten SMTP eller POP3 er en SSL-kryptert e-postport. Norton Business Suite støtter alle e-postprogrammer som bruker kommunikasjonsprotokollene POP3 eller SMTP som ikke er SSL.

Om Norton AntiSpam

Om innstillinger for søk og risikoer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457370_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 27/02/2012