Nettleserbeskyttelse

Skadelige nettsteder oppdager og utnytter sårbarheter i nettlesere for å laste ned skadeprogrammer. Når du skrur på Nettleserbeskyttelse, blokkerer Norton skadeprogrammer før de kan angripe. Dette sikrer den sensitive informasjonen din og forhindrer at angripere får tilgang til datamaskinen.

Nettleserbeskyttelse er slått på som standard. Ha Nettleserbeskyttelse slått på for å sikre at du er beskyttet mot skadelige nettsteder.

Funksjonen Nettleserbeskyttelse er tilgjengelig for Internet Explorer 7.0 eller nyere, og Firefox 10.0 eller nyere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15457369_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/03/2018