Nettleserbeskyttelse

Jo mer Internett brukes, jo mer utsatt for angrep fra skadelige webområder blir nettleseren. Slike webområder oppdager og utnytter svakheter i nettleseren, slik at skadelige programmer kan lastes ned til systemet ditt uten ditt samtykke, og uten at du er klar over det. Slike skadelige programmer kalles gjerne "drive-by downloads". Norton 360 Online beskytter nettleseren mot ikke godkjente nedlastinger fra skadelige webområder.

Funksjonen Nettleserbeskyttelse er tilgjengelig for Internet Explorer 6.0 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere.

Når du slår på nettleserbeskyttelsen, blokkerer Norton 360 Online proaktivt nye eller ukjente skadelige programmer før de angriper datamaskinen. Norton 360 Online sikrer dine sensitive opplysninger og hindrer angriperne fra å fjernstyre systemet ditt ved å beskytte nettleseren.

Pass på at nettleserbeskyttelsen alltid er slått på, slik at nettleseren beskyttes mot angrep fra skadelige webområder.

Slå nettleserbeskyttelse av og på

Om Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457369_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/10/2011