Nettleserbeskyttelse

Jo mer Internett brukes, jo mer utsatt for angrep fra skadelige nettsteder blir nettleseren. Slike nettsteder oppdager og utnytter svakheter i nettleseren, slik at skadelige programmer kan lastes ned til systemet ditt uten ditt samtykke, og uten at du er klar over det. Slike skadelige programmer kalles gjerne "drive-by downloads". Norton Business Suite beskytter nettleseren mot ikke godkjente nedlastinger fra skadelige nettsteder.

Funksjonen Nettleserbeskyttelse er tilgjengelig for Internet Explorer 7.0 eller nyere, Chrome 17.0 eller nyere og Firefox 10.0 eller nyere.

Når du slår på nettleserbeskyttelsen, blokkerer Norton Business Suite proaktivt nye eller ukjente skadelige programmer før de angriper datamaskinen. Norton Business Suite sikrer dine sensitive opplysninger og hindrer angriperne fra å fjernstyre systemet ditt ved å beskytte nettleseren.

Pass på at nettleserbeskyttelsen alltid er slått på, slik at nettleseren beskyttes mot angrep fra skadelige nettsteder.

Slå nettleserbeskyttelse av og på

Om Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457369_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013