Endringsovervåking av Active Desktop

Endringsovervåking av Active Desktop sørger for at skadelige programmer ikke kan bruke det dokumenterte grensesnittet til klarerte programmer til å overføre data utenfor nettverket uten å utløse varsler fra brannmuren.

Skadelige programmer lager en HTML-side som inneholder elementene som kobler seg til eksterne webområder. Disse programmene angir denne HTML-siden som Windows Active Desktop. Når Active Desktop er aktivert, opprettes en tilkobling til webområdeadressen i HTML-koden. Når Endringsovervåking av Active Desktop er aktiv, varsles du når skadelige programmer prøver å endre Active Desktop. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Programmene som har lov til å endre skrivebordet til Active Desktop oppføres automatisk i dialogboksen Endringsovervåking av Active Desktop.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457367_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011