Endringsovervåking av Active Desktop

Endringsovervåking av Active Desktop sørger for at skadelige programmer ikke kan bruke det dokumenterte grensesnittet til klarerte programmer til å overføre data utenfor nettverket uten å utløse varsler fra brannmuren.

Skadelige programmer lager en HTML-side som inneholder elementene som kobler seg til eksterne nettsteder. Disse programmene angir denne HTML-siden som Windows Active Desktop. Når Active Desktop er aktivert, opprettes en tilkobling til nettstedets adresse i HTML-koden. Når Endringsovervåking av Active Desktop er aktiv, varsles du når skadelige programmer prøver å endre Active Desktop. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Programmene som har lov til å endre skrivebordet til Active Desktop oppføres automatisk i dialogboksen Endringsovervåking av Active Desktop.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet.

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet.

Versjon

Viser programversjonen.

Digital signatur

Viser at programmets digitale signatur er godkjent.

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører.

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Smart brannmur

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457367_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/01/2013