Overvåking av direkte nettverkstilgang

Noen skadelige programmer omgår nettverkstrafikken ved å penetrere Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data uten å utløse varsler fra brannmuren. Overvåking av direkte nettverkstilgang sørger for at disse programmene ikke kan utføre slike aktiviteter.

Skadelige programmer oppretter et ekstra nettverkslag, og omgår på denne måten de vanlige kommunikasjonskanalene som brannmuren overvåker. Disse programmene penetrerer Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data. Når Overvåking av direkte nettverkstilgang er aktivert, mottar du varsler hver gang et skadelig program prøver å angripe brannmurens datafiltreringsprosess. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Programmene som fikk tilgang til nettverket direkte oppføres i dialogboksen Overvåking av direkte nettverkstilgang automatisk.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457337_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011