Overvåking av direkte nettverkstilgang

Noen skadelige programmer omgår nettverkstrafikken ved å penetrere Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data uten å utløse varsler fra brannmuren. Overvåking av direkte nettverkstilgang sørger for at disse programmene ikke kan utføre slike aktiviteter.

Skadelige programmer oppretter et ekstra nettverkslag, og omgår på denne måten de vanlige kommunikasjonskanalene som brannmuren overvåker. Disse programmene penetrerer Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data. Når Overvåking av direkte nettverkstilgang er aktivert, mottar du varsler hver gang et skadelig program prøver å angripe brannmurens datafiltreringsprosess. Du kan deretter tillate eller blokkere slike programmer. Programmene som fikk tilgang til nettverket direkte oppføres i dialogboksen Overvåking av direkte nettverkstilgang automatisk.

Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet.

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet.

Versjon

Viser programversjonen.

Digital signatur

Viser at programmets digitale signatur er godkjent.

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører.

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Smart brannmur

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457337_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013