Overvåking av kodeinnsetting

Med Overvåking av kodeinnsetting kan du sørge for at trojanske hester og andre skadelige programmer ikke kan tilføre kode i andre programmers prosesser uten at det vises varsler fra brannmuren.

Skadelige programmer tilfører kode i adresseområdet til klarerte programmer og blir en del av dem. Koden er kjørbar, og kan starte alle typer nettverksvirksomhet, fordi brannmuren anser det som en aktivitet som utføres av det klarerte programmet. Når Overvåking av kodeinnsetting er aktivert, mottar du et varsel hver gang et skadelig program prøver å endre koden til et klarert program. Du kan deretter tillate, blokkere eller avslutte programmer som tilfører kode.

Programmene som tilfører kode, oppføres automatisk i dialogboksen Overvåking av kodeinnsetting. Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

I følgende tabell vises programdetaljoppføringene og en beskrivelse av disse:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om programregler

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.