Kjøringsovervåking av kommandolinje

Med Kjøringsovervåking av kommandolinje forhindres skadelige programmer i å starte klarterte programmer i skjult modus med kommandolinjeparametere uten å forårsake brannmurvarsler.

Skadelige programmer starter et klarert program for å få tilgang til Internett ved å endre kommandolinjeparametrene. Disse programmene kan til og med starte en prosess ved hjelp av en Windows skallprosess eller planleggingsmekanisme. Når Kjøringsovervåking av kommandolinje er aktivert, blir du varslet hver gang et mistenkelig program prøver å starte et klarert program med kommandolinjeparametere. Du kan deretter tillate eller blokkere kjøring av program. Disse programmene som du tillater å kjøre, listes automatisk opp i dialogboksen Kjøringsovervåking av kommandolinje. Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457335_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011