Kjøringsovervåking av kommandolinje

Med Kjøringsovervåking av kommandolinje forhindres skadelige programmer i å starte klarterte programmer i skjult modus med kommandolinjeparametere uten å forårsake brannmurvarsler.

Skadelige programmer starter et klarert program for å få tilgang til Internett ved å endre kommandolinjeparametrene. Disse programmene kan til og med starte en prosess ved hjelp av en Windows skallprosess eller planleggingsmekanisme. Når Kjøringsovervåking av kommandolinje er aktivert, blir du varslet hver gang et mistenkelig program prøver å starte et klarert program med kommandolinjeparametere. Du kan deretter tillate eller blokkere kjøring av program. Disse programmene som du tillater å kjøre, listes automatisk opp i dialogboksen Kjøringsovervåking av kommandolinje. Klikk oppføringen for å se detaljene for et program.

Tabellen under viser programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet.

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet.

Versjon

Viser programversjonen.

Digital signatur

Viser at programmets digitale signatur er godkjent.

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører.

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Smart brannmur

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457335_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013