Tilstandsbevisst protokollfilter

Tilstandsbevisst protokollfilter filtrerer eller blokkerer ugyldige datapakker som ikke stemmer overens med en kjent tilkoblingsstatus mellom to datamaskiner. Tilkoblingsstatusen omfatter attributter som IP-adresser, porter og sekvensnumre til datapakker som traverserer tilkoblingen.

Merk av for alternativet Tilstandsbevisst protokollfilter hvis du ønsker at brannmuren skal gjøre følgende:

• Analysere nettverkstrafikken som går via datamaskinen.

• Blokkere mistenkelige programmer som forsøker å koble seg til datamaskinen.

For innkommende datatrafikk bruker Tilstandsbevisst protokollfilter trafikkregelen. Filteret avgjør først om protokollen som brukes av den inngående kommunikasjonstypen, er tillatt. Det identifiserer deretter trafikkilden og validerer påliteligheten til kildeadressen. Tilstandsbevisst protokollfilter tillater eller blokkerer deretter trafikken, basert på denne analysen.

Om Smart brannmur

Om generelle innstillinger for brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457118_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/07/2013