Stealth-blokkerte porter

Porter er virtuelle datatilkoblinger som tilrettelegger for direkteutveksling av data mellom to eller flere datamaskiner. Porter kan ha én av følgende statuser:

Åpen

Tilrettelegger for Internett-tilkobling.

Åpne porter sender positivt svar til inngående tilkoblingsforespørsler.

Lukket

Forhindrer Internett-tilkobling.

Lukkede porter sender negativt svar som blokkerer inngående tilkoblingsforespørsler.

Med innstillinger for Smart brannmur kan du aktivere brannmurfunksjoner og tilpasse portene datamaskinen bruker til å vise nettsider.

Når du aktiverer Stealth-blokkerte porter, skjuler Norton Business Suite datamaskinens portstatuser for andre datamaskiner. I denne modusen reagerer ikke brannmuren på portsøk på andre datamaskiner. Ubrukte og blokkerte porter på datamaskinen reagerer ikke på forespørsler fra nettverket mens Stealth-blokkerte porter er aktivert.

Når du deaktiverer Stealth-blokkerte porter, lar Norton Business Suite andre datamaskiner se listen med åpne og lukkede porter på datamaskinen. I denne modusen vises blokkerte porter som lukket for nettverkssøk og forespørsler om tilkoblinger.

Funksjonen Stealth-blokkerte porter sørger for at blokkerte og inaktive porter ikke reagerer på tilkoblingsforsøk.

Om Smart brannmur

Om generelle innstillinger for brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457117_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013