Blokker all nettverkstrafikk

Funksjonen Blokker all nettverkstrafikk blokkerer all inngående kommunikasjon til datamaskinen, og all utgående kommunikasjon fra datamaskinen. Når du endrer alternativet Blokker all nettverkstrafikk til Blokkert, blokkerer Norton 360 Online all nettverkstrafikk til og fra datamaskinen.

Det kan for eksempel hende at du skal være borte fra systemet over en lengre periode. I løpet av denne perioden kan du sikre systemet ditt ved å forhindre at det kommuniserer med de andre datamaskinene på nettverket. I slike tilfeller kan du bruke alternativet Blokker all nettverkstrafikk til å blokkere all kommunikasjon til og fra datamaskinen.

Om Smart brannmur

Om brannmurinnstillinger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457116_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011