Uvanlige protokoller

Når to datamaskiner samhandler for å utveksle informasjon, bruker datamaskinene felles kommunikasjonsprotokoller. TCP/IP, DHCP, DNS og HTTP er noen av de vanlige protokollene. I noen tilfeller kan kommunikasjon involvere uvanlige protokoller. Trojanske hester kan bruke uvanlige protokoller til å angripe datamaskinen. I slike tilfeller anbefales det at du lar Smart brannmur håndtere kommunikasjon som omfatter uvanlige protokoller.

En del uvanlige protokoller er basert på vanlige protokoller, som TCP, IPv6 eller ICMP. Funksjonen Uvanlige protokoller i Smart brannmur håndterer visse uvanlige protokoller. Denne funksjonen beskytter datamaskinen ved å begrense uautorisert tilgang.

Om Smart brannmur

Om generelle innstillinger for brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457114_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/08/2011