Eksporter Identity Safe-data

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe i forbindelse med sikring, gjenoppretting eller hvis du ønsker å overføre alt til en ny datamaskin.

Du kan til og med hente inn Identity Safe-data når produktabonnementet utløper.

Du kan eksportere Identity Safe-data ved hjelp av følgende alternativer:

Filformat

Her kan du velge formatet på sikkerhetskopifilen.

Du må validere hvelvpassordet ditt for å eksportere Identity Safe-data.

Velg mellom følgende alternativer:

• Identity Safe-sikkerhetskopiformat

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .DAT-format.

• Ren tekst

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .CSV-format.

Symantec anbefaler at du sikkerhetskopierer Identity Safe-dataene i Identity Safe-sikkerhetskopiformatet for ytterligere beskyttelse.

Eksporter data til

Med denne funksjonen sikkerhetskopieres alle Identity Safe-data til plasseringen du angir.

Du kan skrive inn plasseringen eller bla til plasseringen og skrive filnavnet med filtypen .DAT eller .CSV.

Passord (valgfritt)

Her kan du angi et passord til sikkerhetskopifilen.

Du må oppgi dette passordet når du ønsker å gjenopprette de sikkerhetskopierte dataene. Symantec anbefaler at du oppgir et passord for å unngå at dataene dine blir misbrukt. Du kan oppgi et passord som er ulikt Identity Safe-passordet.

Hvis du eksporterer Identity Safe-data i .CSV-format, deaktiveres Passord -feltene.

Bekreft

Her kan du bekrefte passordet du har angitt.

Hvis du eksporterer Identity Safe-data i .CSV-format, deaktiveres Passord -feltene.

Om Identity Safe

Om Identity Safe-hvelv

Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15457000_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013