Ny mappe

Du kan opprette mapper, og gruppere all lagret påloggingsinfo til nettsteder i disse mappene. Du kan bruke boksen Skriv inn nytt mappenavn for å skrive inn et mappenavn etter eget ønske. Mappen du oppretter, vises i vinduet Redigere påloggingsinfo.

Mappenavn kan ikke inneholde følgende tegn: \ / : & * ? " < > [ ]

Du kan også se mappene du har opprettet, i menyen HVELVET ER ÅPENTNorton-verktøylinjen.

Håndtere påloggingsinfo

Lagre påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15456999_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013