Kortpassord kreves

Du kan kun bruke passordbeskyttede kort etter at du har låst dem opp. Du kan ikke redigere, kopiere, slette eller vise oppsummeringen av kortet med mindre du oppgir passordet.

Dialogboksen Kortpassord nødvendig vises også når du besøker en webside som har skjema og som bruker et passordbeskyttet kort for å fylle ut skjemaet. Du kan kun bruke kortet til å automatisk fylle ut skjemaet hvis du oppgir passordet.

Skriv inn passordet for å låse opp kortet. Bruk passordhintet til å hjelpe deg med å huske passordet hvis du skulle glemme det.

Om Rediger kort

Redigere, slette eller kopiere kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15456998_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 14/02/2011