Endre Identity Safe-passord

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom for å bevare datasikkerheten og forhindre uautorisert tilgang til dine personlige opplysninger.

Du kan bruke følgende alternativer til å endre ditt Identity Safe-passord:

Gjeldende passord

Her kan du angi det gjeldende Identity Safe-passordet.

Alternativet Passordhint viser hintet til det gjeldende passordet. Dette hintet lagret du da du konfigurerte passordet første gang.

Passordhint

Her kan du vise gjeldende hint for Identity Safe-passordet.

Alternativet Passordhint viser hintet til det gjeldende passordet. Dette hintet lagret du da du konfigurerte passordet første gang.

Passordstyrke

Her kan du vise passordets styrke.

Grafikken viser passordets styrke.

Slik lager du et sterkt passord

Viser mer informasjon om hvordan du lager passord som er vanskelige å knekke.

Nytt passord

Her kan du skrive inn et nytt Identity Safe-passord.

Bekreft passord

Her kan du angi passordet én gang til for å bekrefte passordet du skrev inn i Nytt passord -ruten.

Hint

Her kan du skrive inn et passordhint som kan hjelpe deg hvis du glemmer passordet.

Endre Identity Safe-passordet

Om sikkerhetsinnstillinger for Norton Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15456997_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013