Klientintegrering

Klientintegrering viser støttede e-postprogrammer eller klienter som er installert på datamaskinen, samt de tilknyttede adressebøkene. Integrer Norton AntiSpam med e-postklientene dine for å beskytte deg mot uønskede e-postmeldinger.

Når du velger et e-postprogram, legger Norton 360 Online til en Norton AntiSpam-rullegardinliste eller noen alternativer på verktøylinjen til det støttede e-postprogrammet. Du kan bruke Norton AntiSpam-rullegardinlisten eller alternativene til å klassifisere e-post som spam eller legitim e-post. Du kan også bruke disse alternativene til å tømme spam-mappen og til å åpne Innstillinger -vinduet for å konfigurere Norton AntiSpam-innstillingene. Hvis e-postprogrammet ikke har en søppelmappe, vil den også legge til en Norton AntiSpam-mappe i mappeområdet. Du kan bruke Norton AntiSpam-mappen til å sortere og lagre spammeldinger. Hvis du e-postklient har en Norton AntiSpam-mappe fra den forrige versjonen av Norton 360 Online, vil Norton AntiSpam bruke Norton AntiSpam-mappen og ikke søppelmappen.

Følgende e-postklienter støtter ikke klientintegrering:

• Outlook 2010 64-biters

• Thunderbird

• Windows Mail

Du kan også importere adresselisten i et e-postprogram til tillatelseslisten.

Velg e-postklientene du ønsker at Norton AntiSpam skal integreres med.

Velg mellom følgende alternativer:

Outlook

Norton AntiSpam integreres med Outlook 2002/2003/2007/2010.

Norton 360 Online støtter kun 32-bitersversjonen av Microsoft Outlook 2010.

Outlook Express

Norton AntiSpam integreres med Outlook Express 6.0 eller senere.

Du kan også velge én eller flere adressebøker som du ønsker at Norton AntiSpam skal importere e-postadresser fra.

Velg mellom følgende alternativer:

• Integrere med kontaktlisten i Outlook

• Integrere med Windows-adresseboken

Når Norton AntiSpam importerer adresser, importeres også adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere i e-postprogrammet.

Alternativet Velkomstskjerm i raden Diverse gir deg en kort introduksjon til Norton AntiSpam hver gang du starter e-postprogrammet. Du kan slå av alternativet Velkomstskjerm hvis du ikke vil at velkomstskjermen skal vises.

Alternativet Tilbakemelding i raden Diverse gir deg muligheten til å gi Symantec tilbakemelding om feilklassifisert e-post.

Dette alternativet er kun tilgjengelig dersom Microsoft Outlook eller Outlook Express er installert på datamaskinen.

Du kan velge ett av følgende tre alternativer:

Den feilklassifiserte e-posten sendes automatisk til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Spør meg

Du blir spurt før Norton AntiSpam sender den feilklassifiserte e-posten til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Av

Den feilklassifiserte e-posten blir ikke sendt til Symantec.

Importering av adressebøker støttes ikke i 64-bitersversjonen av Outlook 2010 og 32-bitersversjonen av Outlook 2010 Click-to-Run. 32-bitersversjonen av Outlook 2010 importerer adresser fra Outlook-kontaktene, men importerer ikke adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere.

Om Norton AntiSpam

Konfigurere klientintegrering

Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v14652473_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011