Klientintegrering

Klientintegrering viser støttede e-postprogrammer eller klienter som er installert på datamaskinen, samt de tilknyttede adressebøkene. Integrer Norton AntiSpam med e-postklientene dine for å beskytte deg mot uønskede e-postmeldinger.

Når du velger et e-postprogram, legger Norton Business Suite til en Norton AntiSpam-rullegardinliste eller noen alternativer på verktøylinjen til det støttede e-postprogrammet. Du kan bruke Norton AntiSpam-rullegardinlisten eller alternativene til å klassifisere e-post som spam eller legitim e-post. Du kan også bruke disse alternativene til å tømme spam-mappen og til å åpne Innstillinger -vinduet for å konfigurere Norton AntiSpam-innstillingene. Hvis e-postprogrammet ikke har en søppelmappe, vil den også legge til en Norton AntiSpam-mappe i mappeområdet. Du kan bruke Norton AntiSpam-mappen til å sortere og lagre spammeldinger. Hvis du e-postklient har en Norton AntiSpam-mappe fra den forrige versjonen av Norton Business Suite, vil Norton AntiSpam bruke Norton AntiSpam-mappen og ikke søppelmappen.

Følgende e-postklienter støtter ikke klientintegrering:

• Thunderbird

• Windows Mail / Windows Live Mail

Du kan også importere adresselisten i et e-postprogram til tillatelseslisten.

Velg e-postklientene du ønsker at Norton AntiSpam skal integreres med.

Velg mellom følgende alternativer:

Outlook

Norton AntiSpam integreres med Outlook 2002/2003/2007/2010/2013.

Outlook Express

Norton AntiSpam integreres med Outlook Express 6.0 eller senere.

Du kan også velge én eller flere adressebøker som du ønsker at Norton AntiSpam skal importere e-postadresser fra.

Velg mellom følgende alternativer:

• Integrere med kontaktlisten i Outlook

• Integrere med Windows-adresseboken

Når Norton AntiSpam importerer adresser, importeres også adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere i e-postprogrammet.

Alternativet Velkomstskjerm i raden Diverse gir deg en kort introduksjon til Norton AntiSpam hver gang du starter e-postprogrammet. Du kan slå av alternativet Velkomstskjerm hvis du ikke vil at velkomstskjermen skal vises.

Alternativet Tilbakemelding i raden Diverse gir deg muligheten til å gi Symantec tilbakemelding om feilklassifisert e-post.

Dette alternativet er kun tilgjengelig dersom Microsoft Outlook eller Outlook Express er installert på datamaskinen.

Du kan velge ett av følgende tre alternativer:

Den feilklassifiserte e-posten sendes automatisk til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Spør meg

Du blir spurt før Norton AntiSpam sender den feilklassifiserte e-posten til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Av

Den feilklassifiserte e-posten blir ikke sendt til Symantec.

Import av adressebok støttes ikke i Outlook 2010 Click-to-Run og Outlook 2013 Click-to-Run. Outlook 2010 og Outlook 2013 importerer adresser fra Outlook-kontaktene, men importerer ikke adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere.

Om Norton AntiSpam

Konfigurere klientintegrering

Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v14652473_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 25/07/2013