AntiSpam

Du kan bruke Norton AntiSpam-innstillingene til å gjøre følgende:

• Angi klienten som Norton AntiSpam skal integreres med

• Angi hvilke e-postadresser og domenenavn som Norton AntiSpam skal tillate og blokkere

• Angi om Norton AntiSpam skal bruke webforespørselsfilteret til å filtrere spam.

• Avgjøre om Norton AntiSpam automatisk skal sende tilbakemeldinger om feilklassifiserte e-poster til Symantec.

Hvis du slår av Norton AntiSpam, blir du mer utsatt for å motta uønskede e-postmeldinger. Sørg alltid for at Norton AntiSpam er slått på. På denne måten beskyttes e-postklienten mot uønsket e-post.

Norton AntiSpam fungerer ikke hvis e-postporten SMTP eller POP3 er en SSL-kryptert e-postport. Norton Business Suite støtter alle e-postprogrammer som bruker kommunikasjonsprotokollene POP3 eller SMTP som ikke er SSL.

Du kan konfigurere Norton AntiSpam-innstillinger i følgende kategorier:

Filter

Med alternativene i kategorien Filter kan du konfigurere listen over tillatte og blokkerte e-postavsendere. Du kan også konfigurere alternativet for å filtrere e-poster med filteret for webforespørsler. I tillegg kan du konfigurere Utelatelser fra adressebok-listen.

Klientintegrering

Med alternativene i kategorien Klientintegrering kan du integrere Norton AntiSpam med e-postklientene dine, slik at du slipper å motta uønskede e-postmeldinger. Du kan angi om du vil rapportere feilsorterte e-poster til Symantec. Du kan også angi om du vil vise en kort introduksjon til Norton AntiSpam hver gang du starter e-postprogrammet. I tillegg kan du velge hvilken adressebok du ønsker at Norton AntiSpam skal integreres med.

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Konfigurere klientintegrering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v14652470_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/06/2013