Kjøre et søk i Norton 360-appen for å se etter sikkerhetsrisikoer på Android-enheten

Norton 360-appen gjennomsøker enheten automatisk og beskytter den mot sikkerhetsrisikoer. Hvis du imidlertid mistenker at du har en sikkerhetsrisiko, kan du starte et søk manuelt for å søke etter sikkerhetsrisikoer.

Kjøre et søk i Norton 360-appen

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Gjør ett av følgende:

• Trykk på alternativet Trekk for å søke øverst på hovedskjermen i Norton 360-appen for å starte et søk. Du kan også trykke på skjermen og dra den ned.

• Trykk på Sikkerhet og deretter på Søk nå.

3. Norton 360-appen gjennomsøker enheten for å finne filer og apper som er installert på enheten. Hvis noen av elementene krever handlinger, kan du gå gjennom risikoene på skjermen Sikkerhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137836143
Operativsystem: Android
Sist endret: 02/07/2021