Aktivere Delt tunnel i Norton-produktet for å administrere VPN-trafikken

Med funksjonen Delt tunnel i Norton-appen kan du utelate apper fra VPN-kanalen, mens andre apper får tilgang til Internett direkte.

Funksjonen Delt tunnel er kun tilgjengelig i Norton 360- og Norton Secure VPN-appene for Windows og Android.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du ett av følgende for å få tilgang til Delt tunnel.

Jeg har Norton 360-appen i Windows

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til rullegardinmenyen ved siden av Secure VPN og klikker på Innstillinger.

2. I vinduet Innstillinger klikker du på ikonet ved siden av Delt tunnel.

3. Flytt på glidebryteren i Delt tunnel-vinduet for å aktivere funksjonen.

I delen Utelatt app klikker du på Legg til og velger appen du vil utelate fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på OK i varselmeldingen.

Appene du velger her, utelates fra Secure VPN-trafikken neste gang du slår på VPN.

Varselmeldingen vises bare når Secure VPN er slått på i Norton 360.

Jeg har Norton Secure VPN-appen i Windows

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Klikk på ikonet for Innstillinger øverst i appen, og klikk deretter på Delt tunnel.

3. På siden Delt tunnel flytter du på glidebryteren for å aktivere Utelat apper fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på Legg til et program.

I vinduet Legg til et annet program velger du programmet du vil utelate fra Secure VPN-trafikken, og klikker på Åpne.

5. Klikk på Slå på VPN.

Jeg har Norton Secure VPN på Android

1. Åpne Secure VPN.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen og deretter på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger flytter du på glidebryteren for å aktivere Delt tunnel.

4. Hvis du vil utelate en app, trykker du påUtelat apper under Delt tunnel.

5. På skjermen Utelat apper klikker du på for å velge appene du vil utelate fra Secure VPN-trafikk.

Slå VPN-et av og på igjen for å bruke endringene du har gjort for Delt tunnel.

Jeg har Norton 360-appen på Android

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på VPN.

3. Trykk på innstillingsikonet øverst til høyre på skjermen Personvern.

4. Flytt glidebryteren ved siden av Delt tunnel til på for å aktivere alternativet.

5. Hvis du vil utelate en app, trykker du på Utelat apper under Delt tunnel.

6. På skjermen Utelat apper klikker du på for å velge appene du vil utelate fra Secure VPN-trafikk.

7. Slå VPN-et av og på igjen for å bruke endringene du har gjort for Delt tunnel.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137513095
Operativsystem: Android;Windows
Sist endret: 08/03/2022