Om Selvhjelp

Symantecs nettsted inneholder svar på de fleste vanlige kundespørsmål. Fra nettstedet vårt kan du:

• Få hjelp med abonnement, nedlasting, produktaktivering eller andre ikke-tekniske spørsmål.

• Søke i kundestøtteressursene for å få hjelp med tekniske problemer, som å installere, konfigurere eller feilsøke problemer med Norton-produktet.

• Finne informasjon om de nyeste virustruslene og elimineringsverktøyene.

Du får tilgang til Symantecs støttenettsted på:

www.norton.com/macsupport

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13542911_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/09/2015