Tilbakestille hvelvpassordet til Norton Password Manager fra din mobilenhet

Norton Password Manager lar deg kun tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten. Hvis du vil tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra mobilenheten, må appen til Norton Password Manager være installert og konfigurert på enheten for at du skal kunne åpne hvelvet ved hjelp av biometrisk autentisering.

Tilbakestille hvelvpassordet fra iOS-enheten

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 10 eller nyere.

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Innstillinger

3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Godkjenn ved å bruke Touch ID eller Face ID.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Tilbakestille hvelvpassordet fra Android-enheten

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Innstillinger.

3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Godkjenn ved hjelp av biometrisk godkjenning.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Du kan også endre passordet ved hjelp av leserutvidelsen for Norton Password Manager.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v135002142
Operativsystem: Android, ios
Sist endret: 04/08/2020