Slutt-på-tilgjenglighet av funksjonene Tyverisikring, Sikkerhetskopiering av kontakter og LinkGuard i Norton Mobile Security Android.

Fra og med 23. desember 2019 fjernes følgende funksjoner fra Norton Mobile Security Android:

• Tyverisikring1 (Fjernlokalisering2, Lås enhet, Sletting, Alarm, Smugtitt 2,3, Mistet-modus, SIM-kortlås4)

• Sikkerhetskopiering av kontakter

• LinkGuard

Følgende vanlige spørsmål kan svare på eventuelle spørsmål i forbindelse med denne kunngjøringen.

1 SMS-funksjonene Lås, SMS-sletting, SMS-lokalisering, SMS-alarm og Tekstblokkering støttes ikke på Android 4.4 eller nyere.

2 Enheten må ha nok batteri og nettverkstilkobling, og lokaliseringsfunksjonene må være aktivert.

3 Smugtitt-funksjonen er ikke tilgjengelig i Tyskland.

4 Fungerer ikke for enheter som bruker to SIM-kort.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134689712
Operativsystem: Android
Sist endret: 02/01/2020