Melding: "Norton Safe Web kan ikke installeres ... fordi macOS-versjon 10.14.4 eller nyere er påkrevd."

For å installere nye Norton-apper for Safari må din Mac oppfylle følgende systemkrav:

• Mac OS X 10.14.4 eller nyere

• Mac OS X 10.13.6 med Safari 13.x

Hvis du vil vite mer om Norton Apps for Safari, kan du leseNorton Safe Web Plus App-utvidelse for Safari.

Hvis du har en eldre versjon av Mac OS eller Safari, anbefaler vi at du oppdaterer den til den støttede versjonen. For mer informasjon, les Apple-støtteartikkelen:Slik oppdaterer du programvaren på Mac-en din

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134450136
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 19/11/2019