Melding: «Risikoutsatt surfing»

Du ser denne feilmeldingen hvis Norton Safe Web-utvidelsen ikke er installert eller er deaktivert i standardnettleseren.

Du kan løse dette problemet ved å klikke på Løs nå i hovedvinduet. Du omdirigeres til butikken med standard leserutvidelser. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen.

Du kan også Legge til Norton-leserutvidelser manuelt i alle nettleserne.