Endre passordet for hvelvet i Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du endre hvelvpassordet fra leserutvidelsen. Du kan endre hvelvpassordet ved å logge på hvelvet i Norton Password Manager fra leserutvidelsen.

Endre passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. På hovedsiden i Norton Password Manager klikker du på og klikk deretter på Innstillinger.

6. I vinduet Password Manager går du til Hvelvtilgang og klikker på Endre hvelvpassord.

7. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/12/2019