Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager

Du kan bare endre hvelvpassordet for Norton Password Manager via leserutvidelsen eller fra Norton-produktet. Du kan ikke endre hvelvpassordet fra mobilenheten.

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager fra en leserutvidelse

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. I vinduet Norton Password Manager klikker du og klikk deretter på Innstillinger.

6. I vinduet Password Manager går du til Hvelvtilgang og klikker på Endre hvelvpassord.

7. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Sikkerhet.

5. Gå til raden Hvelvpassord og klikk på Endre hvelvpassord.

6. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre hvelvpassord.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/08/2020