Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager

Du kan bare endre hvelvpassordet for Norton Password Manager via leserutvidelsen eller fra Norton-produktet. Du kan ikke endre hvelvpassordet fra mobilenheten.

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager fra en leserutvidelse

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. I vinduet Norton Password Manager klikker du på og deretter på Innstillinger.

6. I vinduet Password Manager går du til Hvelvtilgang og klikker på Endre hvelvpassord.

7. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager i Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Sikkerhet.

5. Gå til raden Hvelvpassord og klikk på Endre hvelvpassord.

6. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre hvelvpassord.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2021