Vanlige spørsmål: Norton Security Ultra

Norton Security Ultra inkluderer prisbelønt1 sikkerhetsendepunktbeskyttelse, 25 GB sikkerhetskopi, passordbehandling og familiefunksjoner2.

Hva er nøkkelfunksjonene og fordelene?

• En løsning som beskytter enhetene dine3

• Norton Password Manager, gir deg verktøyene du trenger for å generere, lagre og behandle passord, kredittkortinformasjon og annen brukerinformasjon på Internett på en sikrere måte.

• Norton Safe Web5 varsler deg om usikre nettsteder før du besøker dem.

• Norton Family Premier2, et verktøy som beskytter barna dine på Internett, Det er inkludert i abonnementet ditt.

• Automatisk sikkerhetskopiering for PC 6. Du kan automatisk sikkerhetskopiere 25 GB i bilder, filmer og filer du velger på datamaskinen, til Symantecs sikrede lagring på nettet

• Gir beskyttelse mot virus, spionprogrammer, skadelige programmer og andre Internett-trusler

• Hjelper deg å unngå usikre nettsteder og mistenkelige nedlastninger

• Lar deg flytte beskyttelsen fra enhet til enhet

• Lar deg legge til ekstra beskyttelse når du får flere enheter3,4

• Finner enkelt mistede eller stjålne smarttelefoner og nettbrett3

Hvor mange enheter dekkes av Norton Security-abonnementet?

Norton Security Ultra kan benyttes på et uendelig antall* enheter og kan installeres på flere operativsystemer3.

Hvordan kan jeg fjerne en lisens fra en ubrukt enhet?

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enhetssikkerhet på enheten du ikke lenger bruker, kan du klikke på nederst i høyre hjørne.

3. Klikk på Slett enhet.

4. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet Fjern enhet.

5. Klikk på Ferdig.

Hvis du vil installere på en annen enhet, klikker du på Installer på en annen enhet. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere Norton Security Ultra.

Jeg kan ikke installere Norton Security Ultra på flere enheter

Fjern enheter du ikke lenger bruker, og legg til en ny enhet på den plassen. Du kan Logge på Norton-kontoen og administrere installasjonene på enheter.

Hvis du ikke kan installere Norton Security Ultra-abonnementet på flere enheter, kontakt Kundeservice og -støtte.

1 Prisbelønt Norton-beskyttelse og -ytelse:

2 Norton Family Premier og automatiske sikkerhetskopieringsfunksjoner støttes ikke på Mac®.

3 PC-er, Mac-er, Android-enheter, iPad- og iPhone-enheter®. Det er mulig at ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer.

4 Kun for personlig bruk eller husholdningsbruk. Problemer med å legge til en enhet? Kontakt Kundeservice og -støtte.

5 Norton Safe Search og Norton Safe Web på nettet for sikker nettsurfing er ikke kun for Norton AntiVirus Plus eller Norton Security Ultra-funksjoner. De kan fås kostnadsfritt på nettet.

6 Krever at enheten har Internett-tilkobling og at den er slått på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v131745062
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 30/09/2019