Kjøre egendefinerte oppgaver

Norton kontrollerer systemet automatisk og velger de beste innstillingene for å sikre at systemet er trygt. Du kan imidlertid kjøre visse egendefinerte oppgaver. Du kan velge hvilke oppgaver du ønsker å kjøre, ved å bruke alternativene som er tilgjengelige i vinduet Brukerdefinerte oppgaver.

Norton lar deg velge din egen kombinasjon av oppgaver for et engangssøk. Du kan kjøre LiveUpdate, sikkerhetskopiere data, fjerne surfehistorikk fra nettlesere, frigjøre diskplass ved å rydde opp i diskrot og optimalisere disker.

Kjøre egendefinerte oppgaver

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, velg Egendefinert oppgave, og så klikker du på .

3. Velg oppgavene du vil kjøre, i vinduet Brukerdefinerte oppgaver.

For å velge alle oppgavene krysser du av for Oppgaver.

4. Klikk på Kjør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139280_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016