Kjøre egendefinerte oppgaver

Norton Business Suite kontrollerer systemet automatisk og velger de beste innstillingene for å sikre at systemet er trygt. Du kan imidlertid kjøre visse egendefinerte oppgaver. Du kan velge hvilke oppgaver du ønsker å kjøre, ved å bruke alternativene som er tilgjengelige i vinduet Brukerdefinerte oppgaver.

Norton Business Suite lar deg velge din egen kombinasjon av oppgaver for et engangssøk. Du kan også kjøre LiveUpdate, sikkerhetskopiere data, frigjøre diskplass ved å rydde opp i diskrot og optimalisere disker.

Slik kjører du egendefinerte oppgaver

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. I vinduet Søk, under Datamaskinsøk, klikker du på Brukerdefinert oppgave og deretter på .

3. Velg oppgavene du vil kjøre, i vinduet Brukerdefinerte oppgaver.

Hvis du vil velge alle oppgavene, merker du av for alternativet Oppgaver.

4. Klikk på .

Om Brukerdefinert oppgave

Om innstillingene for Oppgaveplanlegging

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139280_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/08/2012