Kjør et fullstendig systemsøk

Et fullstendig systemsøk sjekker alle oppstartssektorer, filer og prosesser som kjører, og som brukeren har tilgang til. Dette gjennomsøker datamaskinen grundig, og tar lengre tid.

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, velg Fullstendig systemsøk.

3. Klikk på Kjør.

Hvordan bruke Norton Security for å søke etter trusler på datamaskinen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139256_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017