Kjøre et fullstendig systemsøk

Fullstendige systemsøk søker gjennom hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og forskjellige sårbarheter. Et fullstendig systemsøk kjører LiveUpdate, søker etter virus og spionprogrammer og utfører diskoptimalisering og sikkerhetskopiering.

Et fullstendig systemsøk hjelper deg med følgende:

• Få de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene

• Søk etter trusler på datamaskinen.

• Optimaliserer disken for å forbedre datamaskinens ytelse.

• Sikkerhetskopiere data.

Du kan sikkerhetskopiere filer jevnlig for å beskytte verdifull informasjon på datamaskinen.

Kjøre et fullstendig systemsøk

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør søk.

2. Klikk på Fullstendig systemsøk under Datamaskinsøk i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på Lukk i vinduet Søk etter at søket er fullført.

Handlinger du kan utføre hvis Norton 360 Online ikke kan reparere en fil

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om vinduet Resultatoversikt

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139256_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011