Kjøre et fullstendig systemsøk

Fullstendige systemsøk søker gjennom hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og forskjellige sårbarheter. Et fullstendig systemsøk kjører LiveUpdate, søker etter virus og spionprogrammer, og utfører sikkerhetskopiering og justering.

Et fullstendig systemsøk hjelper deg med følgende:

• Få de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene

• Søk etter trusler på datamaskinen.

• Optimaliserer disken for å forbedre datamaskinens ytelse.

• Sikkerhetskopiere data.

Du kan sikkerhetskopiere filer jevnlig for å beskytte verdifull informasjon på datamaskinen.

Kjøre et fullstendig systemsøk

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Fullstendig systemsøk under Datamaskinsøk i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på Lukk i vinduet Søk etter at søket er fullført.

Handlinger du kan utføre hvis Norton Business Suite ikke kan reparere en fil

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om vinduet Resultatoversikt

Om Norton Business Suite-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139256_N360_Business_CC_2014_no_no