Kjøre et hurtigsøk

Med hurtigsøk kan du gjennomsøke områder på datamaskinen som kan være infisert av virus, og som ofte brukes som mål av virus og andre sikkerhetsrisikoer. Siden funksjonen ikke gjennomsøker hele datamaskinen, er den raskere enn et fullstendig systemsøk.

Norton kjører et hurtigsøk i løpet når inaktiv og det finnes en definisjonsoppdatering.

Kjøre et hurtigsøk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Hurtigsøk.

3. Klikk på Kjør.

4. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler funnet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139240_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016