Kjøre et hurtigsøk

Med hurtigsøk kan du gjennomsøke områder på datamaskinen som kan være infisert av virus, og som ofte brukes som mål av virus og andre sikkerhetsrisikoer. Siden funksjonen ikke gjennomsøker hele datamaskinen, er den raskere enn et fullstendig systemsøk.

Første gang Norton 360 Online utfører et hurtigsøk, kjører det automatisk LiveUpdate og rydder opp i midlertidige filer fra Internet Explorer og Windows.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, utfører Norton 360 Online et vanlig hurtigsøk og et hurtigsøk med Insight Network samtidig. Insight-oversikt er som standard aktivert.

Norton 360 Online kjører et hurtigsøk når det finnes en definisjonsoppdatering. Dette gjøres mens datamaskinen er inaktiv.

Slik kjører du et hurtigsøk

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør søk.

2. Klikk på Hurtigsøk under Datamaskinsøk i vinduet Søk.

3. Klikk på Kjør.

Du kan bruke følgende alternativer:

Pause

Stanser søket midlertidig.

Klikk på Fortsett hvis du vil fortsette søket.

Hopp over

Det pågående søket hoppes over.

Avbryt

Avslutter et hurtigsøk.

4. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler funnet.

Om Datamaskinsøk

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139240_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011