Kjøre et hurtigsøk

Med hurtigsøk kan du gjennomsøke områder på datamaskinen som kan være infisert av virus, og som ofte brukes som mål av virus og andre sikkerhetsrisikoer. Siden funksjonen ikke gjennomsøker hele datamaskinen, er den raskere enn et fullstendig systemsøk.

Første gang Norton Business Suite utfører et hurtigsøk, kjører det automatisk LiveUpdate og rydder opp i midlertidige filer fra Internet Explorer og Windows.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, utfører Norton Business Suite et vanlig hurtigsøk og et hurtigsøk med Insight Network samtidig. Insight-oversikt er som standard aktivert.

Norton Business Suite kjører et hurtigsøk når det finnes en definisjonsoppdatering. Dette gjøres mens datamaskinen er inaktiv.

Slik kjører du et hurtigsøk

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Hurtigsøk under Datamaskinsøk i vinduet Søk.

3. Klikk på Kjør.

Du kan bruke følgende alternativer:

Pause

Stanser søket midlertidig.

Klikk på Gjenoppta for å fortsette søket.

Stopp

Avslutter et hurtigsøk.

Klikk på Ja for å bekrefte.

4. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler funnet.

Om Datamaskinsøk

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om Norton Business Suite-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139240_N360_Business_CC_2014_no_no