Løse trusler hvis enheten er utsatt for risiko

Norton-produktet laster automatisk og regelmessig ned definisjonsoppdateringer og bidrar til å beskytte datamaskinen mot de nyeste virusene og ukjente trusler. Norton-produktet overvåker også Internett-aktivitet, slik at datamaskinen beskyttes mot Internett-baserte trusler som utnytter svakheter i programmene.

Sikkerhetsproblemer kan imidlertid oppstå og du må bestemme hvilken handling som skal utføres.

Hvis du mistenker at datamaskinen er infisert med virus eller skadelig programvare, kan du utføre følgende handlinger:

Hurtigsøk

Hjelper deg med å gjennomsøke områder på datamaskinen som kan være infisert av virus og som ofte brukes som mål av virus og andre sikkerhetsrisikoer.

Siden dette søket ikke gjennomsøker hele datamaskinen, er det raskere enn et fullstendig systemsøk.

Fullstendig systemsøk

Sjekker alle oppstartssektorer, filer og programmer som kjører, slik at datamaskinen beskyttes mot virus og spionprogrammer.

Når en du kjører et fullstendig systemsøk som administrator, søkes det derfor i flere filer enn når du kjører et søk uten administratorrettigheter. Dette søket kan ta lenger tid enn andre typer søk.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger. Du kan også opprette et eget søk, og velge å kjøre det på et bestemt tidspunkt.

Brukerdefinert oppgave

Ser etter svakheter og risikoer, og hjelper til med å beskytte datamaskinen ved å utføre følgende typer søk:

• LiveUpdate

• Midlertidige Internet Explorer-filer

• Midlertidige Windows-filer

• Logg for Internet Explorer

• Diskoptimalisering

• Sikkerhetskopi

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle Norton-produkter.

Når du høyreklikker på en mappe, viser hurtigmenyen navnet til Norton-produktet og alternativet Søk nå. Du kan bruke dette valget til å søke gjennom en hvilken som helst fil eller mappe. Søk med Norton Insight kjøres samtidig med dette søket. Med dette alternativet kan du derved søke i en fil med både lokale definisjoner og definisjoner som hentes fra skyen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139206_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017