Om respons i krisetilfeller

Norton 360 Online laster automatisk og regelmessig ned definisjonsoppdateringer, og bidrar til å beskytte datamaskinen mot de nyeste virusene og ukjente trusler. Norton 360 Online overvåker også Internett-aktivitet, slik at datamaskinen beskyttes mot Internett-baserte trusler som utnytter programvaresvakheter.

Sikkerhetsproblemer kan imidlertid oppstå, og du må bestemme hvilken handling som skal utføres.

Hvis du mistenker at datamaskinen er infisert med virus eller skadelig programvare, kan du utføre følgende handlinger:

Hurtigsøk

Hjelper deg med å gjennomsøke områder på datamaskinen som kan være infisert av virus, og som ofte brukes som mål av virus og andre sikkerhetsrisikoer.

Siden dette søket ikke gjennomsøker hele datamaskinen, er det raskere enn et fullstendig systemsøk.

Fullstendig systemsøk

Sjekker alle oppstartssektorer, filer og programmer som kjører, slik at datamaskinen beskyttes mot virus og spionprogrammer.

Det kjører også andre aktiviteter, (som LiveUpdate, Registeropprydding, Diskoptimalisering og Sikkerhetskopiering) slik at du får et høyt beskyttelsesnivå og god ytelse fra datamaskinen. Når en administrator kjører et fullstendig systemsøk, søkes det derfor i flere filer enn når en bruker som ikke har administratorrettigheter, kjører søk. Dette søket kan ta lenger tid enn andre typer søk.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger. Du kan også opprette et eget søk, og velge å kjøre det på et bestemt tidspunkt.

Brukerdefinert oppgave

Ser etter svakheter og risikoer, og hjelper til med å beskytte datamaskinen ved å utføre følgende typer søk:

• LiveUpdate

• Midlertidige Internet Explorer-filer

• Midlertidige Windows-filer

• Logg for Internet Explorer

• Diskoptimalisering

• Registeropprydding

• Sikkerhetskopi

Når du høyreklikker på en mappe, viser hurtigmenyen Norton 360 Online og deretter alternativet Søk nå. Du kan bruke denne kommandoen til å søke gjennom en hvilken som helst mappe.

Når du høyreklikker på en fil, viser hurtigmenyen Norton 360 Online, og deretter Insight nettverkssøk. Med denne kommandoen kan du søke i en fil med både lokale definisjoner og definisjoner som hentes fra skyen.

Om Norton 360 Online-varsler og -meldinger

Om administrering av meldinger og varsler

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139206_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011