Sjekker datoen for den nyeste beskyttelsesoppdateringene.

Beskyttelsesoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton-produktet kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Det kan også oppgradere produktet til å inneholde en ny funksjon, og kan forbedre produktets ytelse. Norton-produktet viser datoen du sist oppdaterte virus- og spionprogram-definisjonene.

Å sjekke datoen for den siste beskyttelsesoppdateringen

1. Klikk på Sikkerhet i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under statusindikatoren for sikkerhet, kontroller datoen ved siden av Beskyttelsesoppdateringer.

3. Hvis datoen er eldre enn om en dag eller to, kjør LiveUpdate straks.

Hvordan kjøre Norton LiveUpdate manuelt

Om Norton LiveUpdate

Om beskyttelsesoppdateringer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139172_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/01/2015